Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz
Popis
Charakteristika
Syrárske kultúry slúžia na úpravu mikrobiálneho života mlieka a syrov.
Kultúra sa pridáva pri výrobe všetkých druhov syrov, pridáva sa kvôli chuti, konzistencii a zaisťuje namnoženie žiadaných mikroorganizmov tak, aby syr mohol prekysať a následne zrieť.
Kultúra sa pridáva ako do pasterizovaného tak aj do nepasterizovaného mlieka.
Má vysokú rezistenciu voči fágom a hnednutiu syrov.
Balenie je na 500 – 1000 l mlieka.
Použitie
Termofilná syrárska kultúra, používa sa na výrobu syrov, vhodná najmä na výrobu syrov mozzarella, je výborná na parené syry.
Táto kultúra sa používa na výrobu mozzarely, pizza cheese, pasta filata, pekorino, grana.
Používa sa u syrov, kedy je žiaduce zvýšiť ich arómu. Syrom dodáva orechovú chuť a sladkú vôňu.
Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.